Nynningen & Stefan Sundström

Den 6 april är det releasefest på Fasching för bandet Nynningens nya album.

 Bandet NYNNINGEN bildades 1971 och gav bland annat ut albumet "För Full Hals", med tonsättningar av den ryske poetens Vladimir Majakovskijs dikter, en skiva som än i dag räknas som ett av sjuttiotalets viktigaste. Gruppen gjorde en comeback 2016 och har sedan dess gjort ett 70-tal konserter över hela landet. I samband med konserten på Fasching den 6 april släpper Nynningen sin 5:e platta som blir den första på 43 år.  Det blir en liveinspelad dubbel-vinyl som innehåller både äldre låtar och nyskrivet material. Dagens Nynningen kompletteras på plattan av Sven Wollter och Matilda Magnusson samt flera andra gäster. På några av de äldre, tidigare outgivna inspelningarna medverkar även Totta Näslund.

Under kvällen den 6 april gästas Nynningen av musikervännen STEFAN SUNDSTRÖM som kommer sjunga egna, Nynningens samt andras låtar på sitt sätt.

TOMAS FORSSELL - elgitarr, sång   
BENGAN BLOMGREN - elgitarr
NIKKE STRÖM - elbas
PONTUS TORSTENSSON - trummor
HILDA EKSTEDT - tenorsaxofon, sång
THOMAS JÄDERLUND - altsaxofon, sång
NICLAS RYDH - trombon

STEFAN SUNDSTRÖM - sång


PUBLICERAD: 20190116
Lördag 6/4 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 345/295 kr + serviceavgifter
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150