Nicolai Dunger m.fl.

Med sin känsla för klass, artisteri, stil och tidlöshet kan Nicolai Dunger jämföras med de riktigt stora underhållarna. Till Fasching kommer han nu med sin nya platta Terror och Tradition!

Han för sig på scen som ingen annan och fängslar oss med sin karisma och intensitet. I USA drar han fulla hus och nu kommer han tillbaka till oss på Fasching.

På det musikaliska planet kastar sig Dunger mellan olika uttryck, känslor och genrer. Den vilda, otämjbara skaparlust denna man tycks besitta är rent utsagt enastående. Han jämförs med akter som Van Morrison, Tim Buckley, Damien Rice, Jeff Buckley och Nick Cave. Som om detta inte skulle vara bevis nog på Dungers talangs enorma vingbredd har han även arbetat och turnerat med Will Oldham, Calexico,Mercury Rev och Sufjan Stevens.

Nicolai Dunger - sång, gitarr,
Thomas Tjärnqvist - gitarr,
Nikke Ström - bas,
Bebe Risenfors - keyboards, blås,
Bengt Berger - trummor


PUBLICERAD: 20180305
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Fredag 1/6 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150