Michael Landau Liquid Quartet

 

En av världens säkraste gitarrister tar med sitt nya band för en resa genom instrumentala fusionballader till bluesbaserad soulrock.

För trogna Faschingbesökare är Michael Landau ett välkänt namn. Han har gästat klubben med egna band och som en del av Steve Gadd Band. Som alltid handlar det om blues och fusion – i händerna på en gitarrist som av många anses som en riktig mästare. Under sin karriär har Landau backat stjärnor som Miles Davis, Michael Jackson och Pink Floyd i studion. Han har blivit utsedd till bäste studiogitarrist i Guitar Player Magazine och förärats en Grammy för sitt arbete med Steve Gadd Band.

Men det är live han ska upplevas. Och med nya projektet The Michael Landau Liquid Quartet fortsätter han utforska sina stora musikaliska influenser: fusion, blues och svängig rock.

- Jag lever för de där tillfällena på scen då ljuden och känslorna blir en kraft som är större än summan av de medverkande musikerna. Det kan vara svårt att prata om musik eftersom det är så känslosamt, men jag vet en sak: jag är definitivt beroende av musik – och helt vilsen utan den. (Michael Landau om Liquid Quartet)

Michael Landau - gitarr
Andy Hess - bas
David Frazee - sång/gitarr
Ian Thomas - trummor


PUBLICERAD: 20171106
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Måndag 5/3 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Faschings Vänner 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150