Maria Kvist - Shadows and Rain

Jazzpianisten, sångerskan och kompositören Maria Kvist, utbildad på Berklee i Boston samt Musikhögskolan i Stockholm, blir våren 2019 fyrfaldigt skivaktuell med fullängdaren “Shadows And Rain” och gör denna kväll release för detta album, vilket i huvudsak består av Kvists nyskrivna alster tillsammans med välarrangerade evergreens. Hennes sammetslena röst, smakfulla och känslosamma pianospel och bitterljuva kompositioner gör henne till en fängslande akt på både scen och på skiva.

Maria Kvist sång, piano
Linus Kåse sax
Robert Erlandsson bas
Isak Andersson trummor 

Support: Vilma Ogenblad

Sångerskan Vilma Ogenblad ska för första gången presentera sitt soloprojekt på Faschings scen i Stockholm. Soundet är hämtat ur nutida neo-soul, med starka drag från allt mellan lo-fi hip hop och jazz.

Med sina unga år är det med finess och skicklighet som Vilma tacklar sin musik. Vackra körstämmor, starka beats och smakfull elektronik lyfter tillsammans Vilma Ogenblad till ett nytt och modernt sound. Den ännu osläppta sångerskan har vid sidan av studierna på Musikhögskolan i Stockholm också hunnit med att driva en sånggrupp som bland annat deltagit i Marina Abramović omtalade verk ”The Cleaner”. I vintras jobbade de även med livekonstkollektivet MELO och höll en rad föreställningar på Dansens Hus i Stockholm.

Vilmas soloprojekt är i jämförelse en ännu oupptäckt kraft att räkna med. Musiken har starka rötter ur jazz och soul men rör sig obehindrat från okvantiserade Beats i låten ”So Far So Good” till närmast fusion-sound i ”CCTV”. Med sig har hon tre sångare och kompsektion som tillsammans kommer bjuda på ett set som ger mersmak.

Vilma Ogenblad- Sång
Paula Wegman- Kör
Lisa Holmgren- Kör
Ima Baeza Bilgin- Piano
Joel Henryson- Bas
Magnus Jonasson- Trummor


PUBLICERAD: 20181211
Onsdag 13/3 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 220/170/100 kr + service
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150