Magnus Lindgren möter Rubem Farias

På Faschings scen gör Magnus Lindgren en rad konserter med olika gäster.  Gästernas musikaliska bakgrund ligger till grund för dessa kvällar som Magnus kryddar med sina personliga arrangemang och musikerskap.

Med rytmiska influenser från jazzen får vi bekanta oss med musik av den brasilianske basisten och sångaren Rubem Farias penna. Rubem, som turnerar jorden runt med Brasiliens och världens främsta musiker och bor sedan några år tillbaka i Stockholm och har väckt Magnus Lindgrens nyfikenhet. Denna kväll står även vinnaren av Jazzkatten 2017 Robert Ikiz, och Grammisvinnaren Daniel Karlsson med på scen. 

-----

Magnus Lindgren har under sin karriär som musiker, kompositör och arrangör arbetat med en lång rad intressanta musiker både i Sverige och utomlands. Hans ständiga sökande efter nya musikaliska vägar i kombination med en begåvning utöver det vanliga har givit honom en position i svenskt musikliv som möts med respekt och fascination. 

Ruben Farias - Bas
Robert Ikiz - Trummor
Daniel Karlsson - Piano
Magnus Lindgren - Sax, Flöjt, Klarinett
TBA - Trumpet 

 

 


PUBLICERAD: 20180306


FRÅN FASCHINGS ARKIV
Tisdag 19/6 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150