Magnus Lindgren möter Kristin Amparo och Hugo Candelario

På Faschings scen kommer Magnus Lindgren göra en rad konserter med olika gäster.  Gästernas musikaliska bakgrund ligger till grund för dessa kvällar som Magnus kryddar med sina personliga arrangemang och musikerskap. Med rötter i den Colombianska folkmusiken möter Cumbia Hardbopen, specialarrangerad av Magnus Lindgren.

Gäster är inga mindre än Hugo Candelario som är den mest betydelsefulla slagverkare i Colombia just nu, och våran egen Kristin Amparo med sina rötter därifrån.

En kväll i Colombias tecken allt ifrån musik till mat och med inspiration från ett land som har så mycket att erbjuda och som väcker hopp mot bättre tider. Turen har kommit till oss. En kväll med överraskningar på alla sätt. 

 

-----

Magnus Lindgren har under sin karriär som musiker, kompositör och arrangör arbetat med en lång rad intressanta musiker både i Sverige och utomlands. Hans ständiga sökande efter nya musikaliska vägar i kombination med en begåvning utöver det vanliga har givit honom en position i svenskt musikliv som möts med respekt och fascination. 

Hugo Candelario - Marimba, Slagverk, Saxofon
Kristin Amparo - Sång
Karin Hammar - Trombon
Jonne Bentlöv - Trumpet
Joel Lyssarides - Piano
Niklas Fernqvist - Bas
Magnus Lindgren - Saxofon, Flöjt, Klarinett
Trummor - tba
Slagverk - tba
Gäster - tba

 

 

 

 

 

 


PUBLICERAD: 20180306


Torsdag 31/5 2018

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 290/240/140 kr
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner Presentkort - 280x150