Magnus Lindgren möter Kinga Głyk

På Faschings scen gör Magnus Lindgren en rad konserter med olika gäster.  Gästernas musikaliska bakgrund ligger till grund för dessa kvällar som Magnus kryddar med sina personliga arrangemang och musikerskap.

Kinga Głyk är den 20-åriga basspelaren från Polen som leder sitt egna jazz-blues-funk-band och är en ny stjärna på jazzhimlen. Hennes debutalbum Rejestracja kom 2015 och fick bra recensioner i Polen. 2016 släpptes en video på youtube där Kinga sjunger Eric Claptons Tears in Heaven, en video som vid det här laget har över en miljon visningar. Hennes tredje platta Dream släpptes 2017 av Warner och hon har sedan dess turnerat världen över!

Så här säger Magnus Lindgren om kvällen: "För första gången kommer den unga stjärnvirtuoselbasisten Kinga Glyk till Sverige. Det blir ett möte mellan henne, Robert Ikiz och mig. Allt mellan melodisk teman till halsbrytande improvisationer."

-----

Magnus Lindgren har under sin karriär som musiker, kompositör och arrangör arbetat med en lång rad intressanta musiker både i Sverige och utomlands. Hans ständiga sökande efter nya musikaliska vägar i kombination med en begåvning utöver det vanliga har givit honom en position i svenskt musikliv som möts med respekt och fascination. 

 

Magnus Lindgren - saxofon, klarinett, flöjt
Kinga Glyk - bas
Robert Ikiz - trummor


PUBLICERAD: 20180816
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Fredag 28/9 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150