Magnus Lindgren möter Ida Sand

På Faschings scen kommer Magnus Lindgren göra en rad konserter med olika gäster.  Gästernas musikaliska bakgrund ligger till grund för dessa kvällar som Magnus kryddar med sina personliga arrangemang och musikerskap.

Med en spännvidd från Aretha Franklin till George Gershwin möter Ida Magnus. Under gånga året gästade Ida på Magnus flöjtskiva Stockholm Underground och Magnus medverkar på Idas kommande. Ett möte där var får med sig något unikt med inspiration och upplevelse.

---

Tidigt fångad av jazzen inspirerades sångerskan och pianisten Ida Sand så småningom av Stevie Wonder, Donny Hathaway och Aretha Franklin. Hon rör sig sömlöst mellan jazz, blues, funk och gospel och mixen utgör en oemotståndlig helhet. Med sin uttrycksfulla röst och sitt fantastiska pianospel berör Ida Sand, ända in i hjärterötterna. Denna gång blir det tyngdpunkt på blues och närbesläktad musik av bland andra Ry Cooder, Muddy Waters, Etta James och Billie Holiday - i nya, egna tappningar. 

-----

Magnus Lindgren har under sin karriär som musiker, kompositör och arrangör arbetat med en lång rad intressanta musiker både i Sverige och utomlands. Hans ständiga sökande efter nya musikaliska vägar i kombination med en begåvning utöver det vanliga har givit honom en position i svenskt musikliv som möts med respekt och fascination. 

 


PUBLICERAD: 20180306


Söndag 8/4 2018

VI ÖPPNAR: 18:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 290/240/140 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150