Magic Spirits Quartet

Kajfeš och Pasborg mötte multimusikern Majid Beskas i Marocko förra året. Mötet gav blodad tand och tillsammans med Jesper Nordenström blev trion en kvartett. Musiken befinner sig i gränslandet mellan traditionell marockansk gnawamusik, ökenblues och europeisk jazz.

Majid Bekkas har sina rötter i nordafrikansk/arabisk musik men har lång erfarenhet av jazz vilket faktiskt gör honom till en unik musiker från regionen som behärskar både traditionell musik och improvisationer. Han har spelat med bl.a. musikerna Joakim Kuhn, Pharaoah Sanders, Bassekou Koyate m.fl.

Trumslagaren Stefan Pasborg är en av Danmarks ledande jazzmusiker som har rönt stora framgångar med projekt som Ibrahim Electric, Firebirds och duo med afrikanske kora-spelaren Dawda Jobarteh. Keyboardgeniet

Jesper Nordenström har länge varit en tongivande medlem i Goran Kajfeš Subtropic Arkestra och har spelat med allt och alla på den svensk musikscenen. 

Goran Kajfeš driver grupperna Subtropic Arkestra (som tidigare har haft Majid Bekkas som gäst), Tropiques, Oddjob, han är dessutom medlem i grupperna Nacka Forum, Angles 9, Pan-Scan Ensemble, Fire! Orchestra. 

Majid Bekkas - sång/guimbre/oud
Goran Kajfeš - trumpet
Jesper Nordenström - piano/orgel
Stefan Pasborg - trummor


PUBLICERAD: 20180305
Lördag 2/6 2018

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 220/170/100 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150