Louisiana Avenue 2107 Delachaise

- RELEASEFEST & JANUARIS GLADASTE KVÄLL

Louisiana Avenue är glädjeorkestern som får en att drömma sig bort till Mardi Gras

Louisiana Avenue skapar tillsammans med sin publik en oförglömlig upplevelse av glädje, musik och dans, precis på samma sätt som New Orleans har inspirerat sina besökare.

Bandet är en kärleksförklaring till människorna som vågade inspireras av möten mellan främlingar, ta del av deras historia och öden för att skapa den svängigaste musiken vi känner till. I de franska kvarteren i New Orleans där Europa och Afrika möttes uppstod en hel kultur pulserande av glädje, dofter och musik. Det var just i dessa kvarter som Louis Armstrong, Fats Domino och Professor Longhair hittade inspiration till den musiken som för alltid skulle förändra och inspirera människor runt om i världen. Än idag pulserar musiken och karnevalstågen i New Orleans och härifrån hämtar bandet inspiration för sin musik. Till New Orleans görs resor varje år och successivt skapas allt fler globala samarbeten som fördjupar kärleken och inspirationen för musiken, dansen, levnadskonsten och kulturen. Bandet framför en blandning av egna och andras låtar och i vår släpps bandets debutalbum.

”Louisiana Avenue är här för att ge er den bästa kvällen i era liv, det är vår plikt och skyldighet! Det är karneval, det är glädje och alla ska me!”


Pär Stenhammar - Sång
Fredrik Dahllöf - Trummor
Marcus Fernholm - Piano
Martin Wilhelmsson - Bas
Hjalmar Leissner - Gitarr
Leon Falk - Trombon
Bosse Gustafsson - Saxofon
Isac Åberg - Trumpet


PUBLICERAD: 20181102


Fredag 25/1 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 190/190/100 kr + service.avg
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150