Logan Richardson Blues People

 

All About Jazz-kritikern Nick Davies utsåg Logan Richardson till en av höjdpunkterna vid förra årets Cheltenham Jazz Festival – och han var inte ensam om att hylla det nya projektet Logan Richardson BLUES PEOPLE: kritiker och publik var lyriska. Efter denna framgångsrika och första spelning tog Logan Richardson med sig bandet till Make Belive Studios i Omaha, där ett album spelades in. Skivan släpps i början av mars och samtidigt beger sig hela bandet ut på en Europaturné som också tar dem till Stockholm och Fasching.

Logan Richardson har trots sin unga ålder redan hunnit med mycket. Richardson har studerat både vid Berklee College of Music i Boston och The New School University i New York. Han har spelat tillsammans med framstående jazzmusiker som Pat Metheny och Ambrose Akinmusire. Senast han var i Sverige var i samband med Stockholm Jazz Festival då han ingick i Nate Smith + Kinfolk.

Nu leder denne egensinnige, tonsäkre och utmanande saxofonist sitt eget band. 


Logan Richardson – altsaxofon
Igor Osypov – gitarr
DeAndre Manning – bas
Ryan Lee – trummor, samplingar


PUBLICERAD: 20180110
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Torsdag 15/3 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Till kalendariet