Lisa Nilsson & Erik Söderlind

 

En av våra största röster! Lisa Nilsson och Erik Söderlind bjuder oss på en intim och nära konsert med bland annat originalmusik av Söderlind och texter av Nilsson.

Lisa Nilsson slog igenom 1992 med dunder och brak över hela Norden då hon släppte sitt tredje album "Himlen runt hörnet". Lisa har sedan släppt elva soloalbum men även lånat ut sin röst och gästat andra artister, bland andra Montserrat Caballé, Mauro Scocco, Bjørn Eidsvåg och Plura. Lisa Nilsson har under åren kombinerat sitt musicerande  med skådespeleri. Hon har spelat två bejublade huvudroller på Stockholms Stadsteater och har även gjort roller i flera spelfilmer, varav den senaste i ordningen är den danska långfilmen "Gud taler ud", baserad på en roman av Jens Blendstrup.

Kvällens duo hittade sitt musikaliska samarbete när Lisa Nilsson såg Erik Söderlind uppträda på Glenn Miller Café. Efter stängningsdags jammade de tillsammans och dagen efter bestämde de sig för att göra både en låt och en gemensam turné. Nu kommer de till Fasching i dagarna tre med förstärkning av Chris Montgomery, Niklas Fernqvist och Mikael Skoglund.

Lisa Nilsson – sång
Erik Söderlind - gitarr
Mikael Skoglund - piano
Chris Montgomery – trummor
Niklas Fernqvist – bas


PUBLICERAD: 20171017


Tisdag 12/12 2017
Onsdag 13/12 2017
Torsdag 14/12 2017

VI ÖPPNAR: 18:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 400/350 kr
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Presentkort - 280x150 Till kalendariet