Lisa Fischer and Grand Baton

I 26 år backade Lisa Fischer upp The Rolling Stones som körsångerska. Keith Richards har lovordat hennes kraft, energi och fokus. Men Stones är inte enda artisten hon körat för: Tina Turner, Chaka Khan och Nine Inch Nails har också anlitat henne. I och med dokumentären Tweenty Feet from Stardom (2013) fick hon dock ett genombrott på egen hand. I filmen skildras Lisa Fischer och andra körsångerskor som är stjärnor – men som alltid hamnat bakom de artister de sjungit med. Dokumentärfilmen blev en succé – och Lisa Fischer tog steget ut i den starkaste spotlighten. The New York Times konstaterade att ”Lisa Fischer blev den oväntade stjärnan från filmen”.

Oväntat för att konkurrensen var hård. Inte för att Lisa Fischer inte har de kvaliteter som gör henne till stjärna. Hennes röst är klar, stark och säker. I dag turnerar hon mycket riktigt som soloartist, uppbackad av bandet Grand Baton, och uppträder med egna låtar – det går nog att räkna med att få höra hennes vid det här laget klassiska R&B-hit ”How Can I Ease The Pain” – tillsammans med rock- och soulklassiker. Bandet Grand Baton blandar influenser från afrikansk, arabisk och karibisk musik med rock och soul till en sprudlande musik som verkligen ger Lisa Fischers breda röstregister utrymme att glänsa – i förgrunden.


PUBLICERAD: 20181109
Fredag 15/2 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 400/350/200 kr + service
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Presentkort - 280x150 Faschings Vänner 280x150