Linda May Han Oh

 

När gitarristen Pat Metheny såg basisten Linda May Han Oh för första gången fascinerades han inte bara av hennes timing, improvisationsförmåga och teknikalitet. Det som fick honom att sätta Linda överst i listan över artister han ville samarbeta med var hennes kommunikation på scen – och med publiken. ”Hon har allt jag söker i en annan musiker” sa Metheny. Och under förra våren turnerade de tillsammans.

Men det var inte allt som Linda May Han Oh hann med förra året. Hon undervisade unga basister på Manhattan School of Music, var med och utvecklade en basist-app för iPhone, samt släppte det kritikerhyllade albumet Walk Against Wind – som fick 4,5 i betyg av en tagen kritiker i All About Jazz.

Hennes improvisation och styrka i instrumentet är något hon mejslat fram under en lång tid. Tillsammans med starka kompmusiker skapar Linda May Han Oh en sökande, vibrerande och ytterst samtida form av jazz – som bara blir mer intensiv under en livespelning.

Linda May Han Oh - kontra- & elbas
Greg Ward - saxofon
Matthew Stevens - gitarr
Artur Hnatek - trummor


PUBLICERAD: 20171122
Onsdag 21/3 2018

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 270/220/110 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Faschings Vänner 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150