Kägelbanan: Lee ”Scratch” Perry & Mad Professor

 

Två av dubmusikens allra största tillsammans på scen. Tillsammans och var och en för sig har de ritat om kartan för modern musik och produktionsteknik.

Tillsammans har dubmusik-giganterna Lee ”Scratch” Perry och Mad Professor samarbetat på ett tiotal album vid det här laget. Förra årets skivsamarbete, Live at Maritime Hall, lovordades av Reggae Vibes med orden ”bevisar att Lee Perry är lika fascinerande som alltid”. På skivan sjunger, scattar, toastar och skriker Lee Perry lika fängslande som någonsin tidigare.

Mad Professor är en av dub-musikens mest anlitade producenter och remixare. Hans unika sound kan höras på soloskivor och i samarbeten med Massive Attack, Sade och The Orb.

Lee ”Scratch” Perry har förändrat modern musik i grunden – genom de radikala och banbrytande dub-experiment som han fulländade i sin Black Ark Studio under 1970-talet. Han är minst sagt en levande legend – idag är han 81 år och fortfarande ständigt aktuell.

En av Sveriges viktigaste producenter inom elektronisk musik – och ett stort Lee ”Scratch” Perry-fan, Andreas Tilliander, värmer upp under kvällen.


PUBLICERAD: 20170320
Söndag 11/6 2017

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 20:00
På scen ca: 21:00
Pris: 350 kr
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter öppning. Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150