Lee Scratch Perry & Mad Professor

 

Efter förra årets utsålda konsert på Kägelbanan återvänder Lee Scratch Perry och Mad Professor till Stockholm - nu på Fasching. 

Två av dubmusikens allra största tillsammans på scen. Tillsammans och var och en för sig har de ritat om kartan för modern musik och produktionsteknik. Mad Professor är en av dub-musikens mest anlitade producenter och remixare. Hans unika sound kan höras på soloskivor och i samarbeten med Massive Attack, Sade och The Orb. Lee ”Scratch” Perry har förändrat modern musik i grunden – genom de radikala och banbrytande dub-experiment som han fulländade i sin Black Ark Studio under 1970-talet. Han är minst sagt en levande legend – i år fyller han 82 och är fortfarande ständigt aktuell.

Tillsammans har dubmusik-giganterna Lee ”Scratch” Perry och Mad Professor samarbetat på ett tiotal album vid det här laget. 2017 års skivsamarbete, Live at Maritime Hall, lovordades av Reggae Vibes med orden ”bevisar att Lee Perry är lika fascinerande som alltid”. På skivan sjunger, scattar, toastar och skriker Lee Perry lika fängslande som någonsin tidigare.


PUBLICERAD: 20180201
Måndag 2/4 2018

VI ÖPPNAR: 18:00
Matsalen öppnar: 20:00
På scen ca: 21:00
Pris: 350 kr
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
KLUBBGIG

300_drinks

Denna kväll har vi ingen bordsbokning. Maila eventuella frågor till bord@fasching.se.

Presentkort - 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Till kalendariet