Ladies Got The Blues

Nu skriver vi om musikhistorien!

Den 22: a september hålls Ladies Got The Blues, en hyllningskonsert till alla kvinnliga bluesmusiker genom tiderna, arrangerad av musiker ur den unga, nya bluesgenerationen

För fjärde gången är det dags för musikerna i musikkollektivet Ladies Got the Blues att äntra scenen på Fasching Jazz Club i Stockholm för att återigen skapa bluesmagi! Efter några år av turnerande i både Sverige och Europa så är det äntligen dags den succéartade liveshowen att bjuda in nya gäster och ta sig an en helt ny låtrepertoar.

Ladies Got The Blues bjuder på en hyllningskonsert till alla stora kvinnliga musiker, artister och kompositörer inom bluesen, som genom tiderna synts alldeles för lite med tanke på deras enorma stordåd inom musiken. Det ska vi nu ändra på!

Support: Vilma Flood Hases


Denna föreställning är fantastisk och visar inte bara vad kvinnliga bluesutövare och kompositörer har betytt för musiken utan lyfter också fram hur många begåvade och talangfulla tjejer det finns i detta land! Jeffersson Bluesmagazin 2014.

Husband:
Eva-mi Ringqvist - sång
Zubaida Solid - sång
Elin Öberg - munspel
Mathilda Fritzell - gitarr
Malin Ahlberg - keys
Tove Brandt - bas
Amanda Savbrandt - trummor

Gäster:
Elin Larsson (Bluespills) - sång
Tove Gustafsson - sång
Jessica Taylor - sång
Moa Brant - gitarrist
Elin Larsson Forkelid -saxofon
Ina Molin - slagverk


PUBLICERAD: 20180627
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Lördag 22/9 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150