Knower & Norrbotten Big Band - UTSÅLT

 

Efter succékonserten under Stockholm Jazz Festival kommer Knower tillbaka till Fasching - nu med förstärkning av Norrbotten Big Band!

Multiinstrumentalister, mediagenier och tokhyllade av bland andra Quincy Jones. Los Angeles-duon Knower har framtiden för sina fötter. 2015 gjorde den extremt hypade duon Knower sitt första framträdande i Sverige någonsin på just Fasching och bandet levererade energi, smutsiga beats och en sprakande musikalisk blandning bestående av bland annat pop, funk, jazz och electronica. 

Norrbotten Big Band hör inte till dem som skyr ovanliga musikaliska möten och slår nu sig samman med Knower för turné i höst.  

– Jag blev blixtförälskad, satt i ett par timmar och bara njöt, berättar Norrbotten Big Bands konstnärlige ledare Joakim Milder som ganska snart började drömma om ett musikaliskt möte mellan storbandet och Knower - som gärna skapar en visuell form för sin musik genom animationer och filmer.

På Fasching bjuder de två banden på ett aktivt möte där ingenting översätts bokstavligen utan musiken består av nyskrivna arrangemang och låtar. Ett helt unikt samarbete!

 


PUBLICERAD: 20170627
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Måndag 25/9 2017
UTSÅLT

Du vill jättegärna gå på konsert, men det är utsålt. Vad göra? Jo, det bra att "efterlysa” biljetter, exempelvis på Facebook - via Faschings officiella Facebooksida. Har du tur finns det någon som har en biljett över och vill sälja den till dig.

På resale.tickster.com kan ni avsluta affären på ett säkert sätt.

www.facebook.com/jazzclubfasching

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner