Keyon Harrold

 

Varierat, elegant och oväntat. Trumpetaren Keyon Harrold är en starkt lysande stjärna och lyckas väl med vad han än tar sig för.

Keyon Harrold syns visserligen inte i bild. Det är regissören och skådespelaren Don Cheadle som innehar rollen som Miles Davis i filmen Miles Ahead. Men det är Harrolds trumpetspel som hörs i filmen och på soundtracket. Det är inte så konstigt att valet föll på Keyon Harrold – han är en av världens mest efterfrågade jazztrumpetare och är det någon som kan imitera den store Miles så är det han.

Sedan första albumet Introducing Keyon Harrold har karriären varit spikrak för den relativt unge trumpetaren (född 1980). På mer än hundra skivor har han backat upp världsartister som Jay-Z, Erykah Badu, Beyoncé och Lauryn Hill – bara för att nämna några. Han har också hunnit turnera som soloartist och som livemusiker.

Med förra årets album The Mugician visade han både sitt bländande trumpetspel och sin bredd. Skivan blandar friskt mellan jazz, r’n’b, hiphop och gästas av stjärnor som Robert Glasper och Pharoahe Monch.

Räkna med det oväntade och det energiska när Keyon Harrold nu äntligen har tid att komma till Fasching.

Keyon Harrold – trumpet/sång
Shedrick Mitchell – piano/keyboards
Nir Felder – gitarrr
Burniss Travis – elbas/kontrabas
Charles Haynes – trummor


PUBLICERAD: 20180129
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Lördag 21/4 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Till kalendariet