Judith Hill 

Musiken har alltid funnits i Judith Hills liv. Omslagsfotot på debutskivan Back In Time föreställer en mycket ung Judith Hill vid en liten elorgel. Det är inte så konstigt att hon valde musiken. Hennes föräldrar är basisten Robert ”Peewee” Hill och keyboardisten och pianisten Michiko Hill. De turnerar för övrigt med dottern och kommer också till Stockholm Jazz Festival. Det är med andra ord en ”family affair” när Judith Hill står på scen.

Hennes röst har hyllats av ansedda Rolling Stone Magazine som listade henne som en av de tio nya artister att ha koll på och hon är verkligen en soul- och funkstjärna av stora mått. Debutalbumet spelade hon in tillsammans med Prince och hans band i Paisley Park. Dessförinnan bidrog hon med sin röst på ”King of Pop’s” This Is It.

Till Stockholm Jazz Festival kommer hon med rykande färska singeln Abracadabra och ett säkert band – det blir funk, R&B och soul på högsta nivå!

Judith Hill - sång, piano, gitarr
Peewee Hill - bas
Michiko Hill - keyboard, hammondorgel
Michael White - trummor
Myra Washington - kör
Jessica Childress - kör

 


PUBLICERAD: 20180514
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Lördag 13/10 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150