João Bosco

När The New York Times porträtterade den då nyss 70 fyllda João Bosco i en omfattande artikel i april 2017 lovordade de honom för hans tekniska skicklighet och fylliga spel. Enligt artikeln är han en artist som rör upp en ”virvelvind av snabbhet och smidighet när han susar genom knepiga takter, harmonier och rytmer från hela Brasilien”.

Och visst är det så - João Bosco – har älskats hemma i Brasilien ända sedan sextiotalet då han började komponera och uppträda. Men sedan tidigt nittiotal är han en lika välsedd som regelbunden gäst vid stora internationella evenemang som exempelvis Montreux Jazz Festival.

Med sin stadiga förankring i den brasilianska traditionens samba och bossa och med en öppenhet och nyfikenhet för influenser från rock och jazz har han skapat ett eget unikt sound. Hans snabba fingrar och hans djupa förståelse för musik trollbinder publik i hela världen. Snart även i Stockholm.

João Bosco – gitarr, sång
Ricardo Silveira – gitarr
Guto Wirtti – bas
Kiko Freitas – trummor

 


PUBLICERAD: 20181217
Onsdag 8/5 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 400/350 kr + service
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150