JONAS LUNDQVIST

Efter en lyckad vårturné fortsätter Jonas Lundqvist glänsa på scen och gör sig nu redo för en efterlängtad höstturné.

I ett par decennier har Jonas Lundqvist, som bland annat grundare av Bad Cash Quartet som trettonåring, gett oss bra musik. Nu är han aktuell med sitt fjärde album som soloartist - Affärer. Ett album där Jonas delar med sig av 10 stycken affärer och 10 stycken noveller om relationer. Albumet är producerat av Måns Lundberg och Petter Granberg. I samband med albumreleasen gjorde Jonas tre utsålda spelningar i Stockholm, Göteborg och Lund.

I höst ger sig Jonas ut på en längre turné för att fortsätta sprida kärlek och Rock’n’roll och vi är glada över att kunna presentera två kvällar med honom på Fasching!

Support:
21/12 Manuela Iwansson

Manuela Iwanssons debut-EP ”Dream Lover” är fyra låtar om hårda drömmar och grusig romantik. Tänk ett dansgolv på 80-talet, där sorg och förförelse dansar hand i hand. Musik om död och begär och längtan – ett soundtrack till tid som bleknar bort.
Manuela Iwansson sjöng i det numera insomnade Terrible Feelings och spelar bas live med Hurula. I juni släppte hon ”Dream Lover” på eget bolag. Det är hennes första släpp som soloartist. 

22/12 The Hanged Man
Efter flera intensiva år med banden Those Dancing Days och Vulkano tog Rebecka Rolfart en paus från musiken. Hon började studera konst men något lockade henne tillbaka och pausen blev inte långvarig. När hon tillslut återvände till låtskrivandet lutade det åt ett annat, mörkare, mer psykedeliskt håll. Ur det växte projektet The Hanged Man.
Projektet har hittills resulterat i två EPs, ”First Quarter Moon” från 2014 och ”Lord Have Mercy” från 2016, båda utgivna på Kning Disk/Telegram.
Debutalbumet ”Of Blood Is Full” är äntligen färdigt och släpptes under hösten 2017 på Dubious Records.


PUBLICERAD: 20180824


Fredag 21/12 2018

VI ÖPPNAR: 19:00
På scen ca: 21:00
Pris: 280 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150