Joe Locke

 

En av världens främsta vibrafonister - Joe Locke har gjort sig ett namn under de senaste decennierna. Denna kväll möter han svenska musikerna Magnus Hjorth, Martin Sjöstedt och Daniel Fredriksson på Fasching!

Joe Locke är en världsresenär vars karriär tagit honom till jordens alla storstäder för att ge vibrafonkonserter. Han var länge känd som solist - med ett brett känslomässigt musikaliskt uttryck och otrolig teknik, men har under senare år klivit fram även som kompositör och bandledare med egna originalkompositioner. Vibrafonisten brukar få komplimanger för sin kristallklara ton med "varm glöd runt kanterna" - han är en av de få som verkligen kan konsten att få vibrafonen att sjunga!

Joe Lockes kompositioner består av frodiga och skiktade harmonier och kraftfull perkussiv energi. Under konserten på Fasching kan vi förvänta oss extrem precision i en atmosfärisk stämning - låtar att förlora sig själv i.


Joe Locke - vibrafon
Magnus Hjorth - piano
Martin Sjöstedt - bas
Daniel Fredriksson - trummor


PUBLICERAD: 20170629
Onsdag 30/8 2017

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 290/240/150 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Presentkort - 280x150