Jazzlab

Darelid/Renberg/Tengholm/Jonasson

Darelid/Renberg/Tengholm/Jonasson är en nystartad kvartett som spelar originalkompositioner av samtliga medlemmar. Gruppen består av fyra unga melodiska kreatörer som står tryggt förankrade i jazzens traditionella mylla samtidigt som de blickar framåt mot ett mer nordiskt, modernt tonspråk. Med gruppsoundet i fokus vill kvartetten utveckla varandras musik med en starkt lyrisk och dynamisk prägel. Innerligt och utmanande på samma gång bjuder denna kvartett in lyssnaren på en spännande resa mitt emellan jazzens tradition och framtid.


Agnes Darelid - trombon
Gustav Renberg - gitarr
Johan Tengholm - kontrabas
Magnus Jonasson - trummor

KW 5

KW 5 är en kvintett under ledning av trummisen Karl-William Coleman. Musiken, som skrivs av Karl-William, har influenser från både folkmusik, rock och jazz. Fokuset ligger på att förmedla känslor och att dela något personligt med lyssnarna. Resultatet blir ett unikt, inbjudande sound som tar med sin publik på en resa som de sent kommer glömma.

Karl-William Coleman - trummor
Björn Atle Anfinsen - trumpet
Alexander Capasso - Kontrabas
Jesper Söderqvist - vibrafon
Mattias Olofsson - gitarr


PUBLICERAD: 20190118


Måndag 27/5 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: Fri entré
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150