Jazzlab

Clara Fornander Quartet

Sångerskan och kompositören Clara Fornander är genremässigt bred med en stabil grund i jazzen. Hon kommer här att uppträda med de tre musiker som hon spelat mest frekvent med sedan hon för ett par år sedan började studera vid Kungl. Musikhögskolans jazzlinje. Med dessa lyhörda, kreativa musiker framför Clara sina arrangemang och originalkompositioner – däribland nyskriven modern jazz. Hon tänjer på gamla genregränser med sin behagliga och melodiska musik som stilfullt ramar in musikernas expressiva improvisationer.

Clara Fornander – sång
Britta Virves – piano
Tomas Sjödell – kontrabas
Jonas Bäckman – trummor


Anders Langørgen Quintet

Med kvintettformatet som uttryckssätt, målar norska Anders Langørgen upp en klangpalett som pekar mot den nutida amerikanska jazzscenen. Starka melodier sitter i högsätet, och en förkärlek till äldre populärmusik anas. Kompositionerna kommer till liv genom unisont och flerstämmigt linjespel, och den flexibla sättningen öppnar upp för många olika soniska schatteringar.


Sebastian Jonsson - saxofoner
Mattias Olofsson - gitarr
Max Agnas - piano
Edvin Fridolfsson- trummor
Anders Langørgen - bas


PUBLICERAD: 20190204


Måndag 29/4 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: Fri entré
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150