Janka Nabay & the Bubu Gang

 

Den obestridda kungen av bubu – en frenetiskt tempofylld dansmusik av ålderdomligt och magiskt ursprung från Sierra Leone – Janka Nabay tar med sig sitt Bubu Gang och besöker Fasching.

Med sin andra skiva Build Music – som kommer ut på David Byrnes omtalade label Luaka Bop – tar Janka Nabay sin vilda, frenetiska dansmusik ett steg längre. Janka Nabay är kungen av den dansmusik som kallas bubu och som har sitt ursprung i Sierra Leone i Västafrika. Det unika i Janka Nabay & the Bubu Gangs musik är att de tar gamla traditionella strukturer och gör dem moderna, genom att använda sig av trummaskiner och synthar.

Precis som många andra musiker har Janka Nabay flytt det av inbördeskriget Sierra Leone och bor idag i Brooklyn, New York. Där har han samlat ihop ett gäng musiker från en rad olika indieband – och på så sätt ytterligare uppdaterat sin svängigt, intensiva och livsbejakande musik.

 

Janka Nabay - sång
Boshra AlSaadi - bas/keys/kör
Paul Wilson - keys
Cinque Kemp - trummor


PUBLICERAD: 20170930
Fredag 15/12 2017

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 20:00
På scen ca: 21:00
Pris: 180 kr
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Presentkort - 280x150 Till kalendariet