Iiro Rantala / Ulf Wakenius Duo

 

Iiro Rantala och Ulf Wakenius är några av nordens mest erfarna jazzmusiker. För tre år sedan fann de varandra i ett gemensamt projekt med skivbolaget ACT i Berlin och är nu aktuella med nysläppta duoalbumet Good Stuff.

Iiro Rantala är troligen Finlands mest kända jazzmusiker. Liksom Ulf Wakenius har han släppt musik på bolaget ACT under de senaste åren och arbetat upp ett starkt namn runt om i Europa. Iiro vet verkligen hur han skapar kärnfulla melodier och är en musiker att hålla ögonen på.

Ulf Wakenius räknas till en av de riktigt stora gitarristerna på den internationella jazzscenen - något som självaste Oscar Peterson bekräftat! Ulf var nämligen under många år fast medlem i Petersons kvartett. Med ett starkt sinne för rytmer och lyriska känslor möter gitarristen sin like i Iiro Rantala denna kväll på Fasching.

Se fram emot en duokonsert med melodier och grooves i centrum!


Iiro Rantala - piano
Ulf Wakenius - gitarr


PUBLICERAD: 20180103
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Söndag 25/2 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Till kalendariet