Frida Öhrn

 

Frida Öhrn har tillbringat det senaste decenniet i några av Sveriges mest framgångsrika konstellationer och tar nu sina första steg som soloartist med singeln “What Are You Waiting For”, som producerats av August Zachrisson (Tula) och Johannes Berglund (Fever Ray, I Break Horses, Shout Out Louds) Singeln gav en försmak av vad som kunde förväntas av hennes kritikerrosade debut EP ”Bang, Bang”  

31 mars släpper Öhrn en ny remix av ”Release Me” 

Frida Öhrn har i Oh Laura och Cookies n Beans medverkat på några av de största svenska låtarna sedan millenieskiftet, som storhiten “Release Me”, men när hon nu väljer att gå solo gör hon det med ett nytt sound och musikalisk riktning som hon inte tidigare visat upp. Elektroniska landskap omgiver Frida Öhrns fantastiska röst och melodier, med en ljudbild där Massive Attack och Björk möter åttiotalets synthpop och modern svensk electropop i en omedelbar mix. Euforiskt, uppmanande och drabbande. 

 
Frida Öhrn - sång 
August Zackrison - klaviatur/gitarr 
Miikal Häggström - trummor


PUBLICERAD: 20170308
Fredag 7/4 2017

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 230/180 kr
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Varje konsertkväll serverar köket rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter öppning. Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150