Homeboy Sandman & Edan

Rapparen Homeboy Sandman har inte legat på latsidan under senaste tiden. Humble Pi är hans tredje album på lika många år. På nya skivan samarbetar han med producenten och DJ:n Edan – och han har faktiskt inte gjort lika mycket väsen av sig på sistone. Sedan 2009 års mixtape Echo Party har det varit tyst från hans studio.

Men tystnaden därifrån bröts alltså tidigare i år då de båda alt-hiphop-artisterna släppte albumet Humble Pi tillsammans. Skivan är fylld till bristningsgränsen av lekfulla inslag, tvära kast, finurliga textrader och en stor dos samplingsglädje. Bara albumtiteln är ett exempel på detta. Den ödmjuka pajen är naturligtvis medvetet felstavad. Det handlar inte bara om välsmakande hiphop, utan också om matematik: och talet Pi. Och när de båda möts är de ett tydligt bevis på att matematik inte alltid är logiskt. För med Homeboy Sandman och Edan är 1+1 faktiskt mer än 2.

Match.com-dissen i #NeverUseTheInternetAgain är en framtida klassiker på alternativa hiphopscenen – och kommer garanterat att bli en livefavorit. För alla som gillar Organized Konfusion, RZA, GZA, Madlib och Doom!


PUBLICERAD: 20181217
Lördag 16/2 2019

VI ÖPPNAR: 20:00
På scen ca: 21:00
Pris: 220 kr + service
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150