Ghost Note

 

För tre år sedan släppte Ghost Note debutalbumet Fortified och fick mycket uppmärksamhet för sitt rytmdrivna sound. Att två medlemmar från internationellt etablerade Snarky Puppy stod bakom projektet satte direkt en kvalitetsstämpel på musiken – men det var inte bara detta faktum som fick kritikerna att jubla.

Med nya albumet Swagism fortsätter de sin musikaliska resa där rytmer står i fokus och där lekfullhet, innovation och ekvilibrism är ledord. Tillsammans med övriga bandmedlemmar (som bland annat kompat Prince, Justin Timberlake, Janet Jackson och många andra) fortsätter de utforska västafrikansk, afro-kubansk och brasilianska sambatakter. Detta blandas med influenser från artister som James Brown, J Dilla och Beastie Boys till en musik som både är jazzig och andas väldigt mycket hiphop och funk.

Det lär bli svettigt på Fasching denna kväll!

 

Robert Sput Searight - trummor,
Peter Knudsen - gitarr

Nate Werth - slagverk,
MonoNeon- bas,
Vaughn Henry- keyboardss,
Sylvester Onyejiaka - baryton-, tenorsaxofon, flöjt,
Jonathan Mones- altsaxofon, flöjt

 

 


PUBLICERAD: 20180601
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Tisdag 6/11 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150