Välkommen till Faschings foajébar varje onsdag under sommaren för livemusik och barhäng. Fri entré för dessa spelningar!

Susanna Risberg +3

Susanna Risberg, den flerfaldigt prisbelönta jazzgitarristen och kompositören är aktuell med den kritikerrosade nya skivan “Vilddjur” som släpptes i april.

Hon har turnérat världen runt med sina egna grupper, och framträtt som solist i alla möjliga sammanhang, med alla möjliga stora artister och musiker.
År 2013 släppte hon debutalbumet “Susanna Risberg Trio”, och 2015 kom uppföljaren “Utfall” - Susanna Risberg Trio.

År 2015 tilldelades hon Sveriges Radio P2s pris “Jazzkatten” som “Årets Nykomling”, med en motivering som löd såhär:
“Trots sin ringa ålder redan ett stjärnskott med en diger meritlista och en trygg klippa i en mängd olika sammanhang. Det började med en elgitarr och en idol som heter Jimi Hendrix. Idag spås hon bli en av Sveriges främsta gitarrister.”
Förutom de eminenta musikerna Palle Sollinger och Rasmus Svensson-Blixt (som båda medverkar på "Vilddjur") har hon, kvällen till ära med sig den amerikanska saxofonisten Jessi Lee som gäst.

Jessi Lee studerade vid Berklee College of Music 2008-2012, och gjorde sedan sin master vid Manhattan School of Music. Hon är numera bosatt i New York där hon är verksam både som jazzsaxofonist och Neo-Soulproducent.

Jessi Lee - altsaxofon
Palle Sollinger - bas
Rasmus Svensson-Blixt - trummor


PUBLICERAD: 20180625


FRÅN FASCHINGS ARKIV
Onsdag 11/7 2018
STHLM GIN & TONIC CLUB

Under sommaren transformerar vi vår foajébar till STHLM GIN & TONIC CLUB.

Du hittar över 30 av de bästa ginsorterna från hela världen och lika många (om inte fler) olika sorters tonic. Kombinationerna är näst intill oändliga! Våra bartenders övar dessutom in både gamla och nya klassiker. Kom in och nörda ner dig i vilka tillbehör som är bäst. Är det enbär? Eller kanske lingon eller melon?


Så kom förbi före spelning eller när du bara har vägarna förbi och njut av en hejdundrandes god GT på vår nybyggda uteservering!

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150