Välkommen till Faschings foajébar varje onsdag under sommaren för livemusik och barhäng. Fri entré för dessa spelningar!

Adam Forkelid

Svängig, intrikat och medryckande modern triojazz med fokus på originallåtar, men också med utrymme för en eller annan välkänd låt i egen tappning. Adam är en av landets mest efterfrågade pianister och med sig har han två av de musiker han har spelat mest med under de sista åren, inte minst i otaliga projekt med Norrbotten Big Band. Detta är första gången de prövar vingarna på trioformatet och det finns all anledning att spetsa öronen.


Adam Forkelid, piano
Petter Olofsson, bas
Sebastian Ågren, trummor


PUBLICERAD: 20180625


FRÅN FASCHINGS ARKIV
Onsdag 1/8 2018
STHLM GIN & TONIC CLUB

Under sommaren transformerar vi vår foajébar till STHLM GIN & TONIC CLUB.

Du hittar över 30 av de bästa ginsorterna från hela världen och lika många (om inte fler) olika sorters tonic. Kombinationerna är näst intill oändliga! Våra bartenders övar dessutom in både gamla och nya klassiker. Kom in och nörda ner dig i vilka tillbehör som är bäst. Är det enbär? Eller kanske lingon eller melon?


Så kom förbi före spelning eller när du bara har vägarna förbi och njut av en hejdundrandes god GT på vår nybyggda uteservering!

Faschings Vänner 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150