Fatima & The Eglo Live Band 

 

Svenska Fatima har prisats för sin r&b runt om i världen. Hennes debutalbum ”Yellow Memories” blev utsedd till årets album på Gilles Petersons 2015 Worldwide Awards. Den hamnade på en tiondeplats på Rolling Stones årslista över bästa r&b -album samma år. Framgångarna har fortsatt – och vid det här laget har hon också hunnit skaffa sig rejäl scenvana. Hon har bland annat spelat med Floating Points, Dam Funk och Funkineven.

Fatima är en säker sångerska med ett brett röstspektrum som balanserar på toppen av en skönt avslappnad soul/r&b. Musiken andas både London och andra storstäder i världen. Men sedan några år tillbaka är det just London hon räknar som sin hemstad. Nu återvänder Fatima dock till uppväxtstaden Stockholm – för en soulfylld och intensiv spelning på Fasching.


Support: Esther Kirabo

Esther Kirabo är en artist med esoterisk känsla och unik ton i både röst och sound. Hon är uppvuxen i en musikalisk familj i Alby söder om Stockholm och har tidigare studerat på den legendariska musikskolan Rytmus och på British and Irish Modern Music Institute (BIMM) i London.

Uppvuxen på hennes fars affektiva samling av olika musikaliska storheter som Michael Jackson, Phil Collins, ABBA, Whitney Houston, Bob Marley, Kirk Franklin, till genres som Country/Folk och jazz, bidrog det till en perfekt fusion med hennes egna kärlek till RnB, Neo Soul, Pop, Hip-Hop och afrikansk musik. Vilket den egenskrivna och egenproducerade musiken influeras och härstammar ifrån.

Hon har bl.a. öppnat för Matt Corby, spelat på Stallet (Musikaliska) och Vice’s Music Issue Launch, öppnat på Absolut Art Awards samt medverkat på NKs stora höstgala. Just nu jobbar hon på spännande debutmaterial tillsammans med bl.a. producenten och låtskrivaren Christian Walz.


PUBLICERAD: 20170210
Fredag 14/4 2017

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 20:00
På scen ca: 21:00
Pris: 150 kr
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Varje konsertkväll serverar köket rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter öppning. Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150