Fatima & The Eglo Live Band 

 

Svenska Fatima har prisats för sin r&b runt om i världen. Hennes debutalbum ”Yellow Memories” blev utsedd till årets album på Gilles Petersons 2015 Worldwide Awards. Den hamnade på en tiondeplats på Rolling Stones årslista över bästa r&b -album samma år. Framgångarna har fortsatt – och vid det här laget har hon också hunnit skaffa sig rejäl scenvana. Hon har bland annat spelat med Floating Points, Dam Funk och Funkineven.

Fatima är en säker sångerska med ett brett röstspektrum som balanserar på toppen av en skönt avslappnad soul/r&b. Musiken andas både London och andra storstäder i världen. Men sedan några år tillbaka är det just London hon räknar som sin hemstad. Nu återvänder Fatima dock till uppväxtstaden Stockholm – för en soulfylld och intensiv spelning på Fasching.


Support: Esther Kirabo

Esther Kirabo är en artist med esoterisk känsla och unik ton i både röst och sound. Uppväxten med sin fars affektiva samling av olika musikaliska storheter har legat till grund för en perfekt fusion av r&b, neosoul, pop, hiphop och afrikansk musik. Hon har bland annat öppnat för Matt Corby och jobbar just nu på spännande debutmaterial tillsammans med producenten och låtskrivaren Christian Walz.


PUBLICERAD: 20170210
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Fredag 14/4 2017
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150