Digital Underground

Digital Underground tog över där Parliament slutade, trots att de inte är något egentligt funkband. De är stadigt förankrade inom den västkustrap som de själva var med och utvecklade under nittotalet. Men funken är ständigt närvarande – både som känsla och som sound. Digital Underground började tidigt sampla gamla funkskivor från sjuttiotalet och smälte samman dem med rap och beats. Att de också delar George Clintons förkärlek för en skruvad humor och galna scenkläder gör funkarvet bara ännu mer tydligt.

Nu firar Money B och Young Hump att det gått trettio år sedan deras stora hit Doowutchyalike släpptes. De gör det genom att bjuda på en kavalkad av hitlåtar och en galet skruvad scenshow.

Den i hiphopsammanhang inte helt okände Tupac Shakur började en gång i tiden som medlem i Digital Underground och hans tre första soloalbum producerades i samarbete med dem. Därför kommer 2Pacs I Get Around (där Digital Underground också medverkade) bara vara en av många klassiker som kommer att höras från scenen när Digital Underground firar sin historia!

 I samarbete med Flaco Productions


PUBLICERAD: 20190107
Söndag 10/3 2019

VI ÖPPNAR: 19:00
På scen ca: 20:00
Pris: 280 kr + serviceavgift
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150