Deva Mahal

 

Debutalbumet Run Deep kom förra året och har fått mycket och välförtjänt uppmärksamhet internationellt. Brittiska The Guardians kritiker beskrev det som en ”milt sepiabrun R&B-debut” – och det säger faktiskt en hel del om hur det låter när Deva Mahal kliver fram som soloartist. Det finns ett nostalgiskt vemod som påminner om hur gamla sepiafärgade (eller svart-vita) fotografier känns.

Balladerna dominerar och produktionen är snygg och lite retrodoftande. Då framstår Deva Mahal som en amerikansk Adele: storvulet, bluesförankrat – och centrerat kring en extremt vacker och stark röst.

En röst som inte låter som en debutants. Och det är faktiskt inte så konstigt. Hennes pappa heter nämligen Taj Mahal och är som bekant en bluesveteran. Så Deva började redan som femåring spela med sin pappa. Sedan dess har hon samarbetat med kultband som Fat Freddy’s Drop och TV on the Radio. Men nu är hon snart på Fasching med eget band, eget material – och en stark och nostalgisk soulkänsla mitt i sin snygga R&B.


PUBLICERAD: 20190118
Lördag 23/3 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 300/250/170 kr
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150