Dean Brown Band

 

Namnet på hans senaste skivan är en förkortning som fångar det mesta som Dean Brown Band står för. Plattan heter ROLAJAFUFU och förkortningen står för rock, latin, jazz, funk, fusion.

– Jag ville verkligen att det här albumet skulle fånga alla mina musikaliska personligheter på en plats för första gången", säger Dean Brown. "Var och en av dessa genrer, och korsningarna mellan dem, representerar mina låtskrivarintressen jag har.

Alla genrer har – i händerna på Dean Brown – det gemensamt att de rymmer starka melodier. Tillsammans med ett tajt sammansvetsat och tekniskt kunnigt band har Dean Brown gjort något som bubblar av olika influenser – och ändå låter det stringent. Förmodligen bör man tacka Dean Browns långa karriär och efarenhet för att det är just så.


Dean Brown - gitarr
Marvin "Smitty" Smith - trummor
Linley Marthe - bas
Bernard Maseli - elvibrafon
Mateusz Pliniewicz - elfiol


PUBLICERAD: 20170629
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Måndag 13/11 2017
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Presentkort - 280x150 Faschings Vänner 280x150