Cristina Branco

 

Fado på egna villkor. Stjärnan Cristina Branco är hyllad världen över för sin unika och innovativa tolkning av den portugisiska traditionen.

Cristina Branco har besökt Sverige många gånger under senare år och biljetterna brukar ta slut snabbare än någon hinner säga ”fado”! Den här gången är hon tillbaka med sprillans nya albumet Branco i bagaget. På den har hon försökt att helt befria sig från fördomar för att skapa helt nya möjligheter för sin musik, inspirerad av färgen vit (på portugisiska: branco) – som rymmer alla färger i sig.

Hon utvecklar alltså sin egen unika fado ytterligare och gör den ännu mer egen, ännu mer Cristina Branco! Med sig på skivan – och på Fasching – har hon sina musikaliska följeslagare Bernardo Moreira, Luís Figueiredo och Bernardo Couto. Alla fyra är redo för att bjuda på den sofistikerade, starka och individuella tolkning av den portugisiska fadotraditionen som de gjort sig kända för.

Cristina Branco - sång
Bernardo Couto - portugisisk gitarr
Bernardo Moreira - kontrabas
Luís Figueiredo - piano


PUBLICERAD: 20171220
Onsdag 9/5 2018

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 390/340 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Faschings Vänner 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150