Chrysta Bell

 

Twin Peaks-fenomenet bjuder in till en surrealistiskt vacker resa genom amerikana och pop.

Årets stora tv-händelse är utan tvekan David Lynchs serie Twin Peaks: The Return. En av de nya bekantskaperna i serien är FBI-agenten Tammy Preston – som står för en sval och knivskarp logik i en annars drömlikt surrealistisk tillvaro. Rollen var som klippt och skuren (och möjligen specialskriven) för sångerskan och skådespelaren Chrysta Bell.

Det är nämligen inte första gången hon samarbetar med David Lynch. Han har tidigare producerat hennes drömska, dramatiska popmusik och kallat henne ”sin nya musa”.

Men alla som sett Chrysta Bell på scen vet att hon klarar sig fint utan herr Lynch, även om det inte är någon nackdel om man gillar den skruvade logik han gjort en filmkarriär kring. För även Chrysta Bell har en förkärlek för det dramatiska, det retrodoftande och det svalt eleganta och hennes röst är både undflyende och stark. Musik som lånar från både amerikana och sval elektronisk pop – och vars drömska tongångar fungerar både på The Bang Bang Bar i Twin Peaks och här på Fasching i Stockholm.

Chrysta Bell Zuct - sång/gitarr
Christopher Smart - bas/sång
Jon Sanchez - gitarr
Jayson Altman - trummor


PUBLICERAD: 20171106
Torsdag 26/4 2018

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 270/220 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Faschings Vänner 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150