Carlos Niño & Friends

Musiksajten Pitchfork konstaterade i sin recension av Carlos Niño & Friends album Flutes, Echoes, It’s All Happening! att det är ett väldigt ”Los Angeleskt” album.

Visst är det så. Los Angeles-scenen kokar för närvarande. Det är inte bara Kamasi Washington och Thundercat som gör succé i och utanför LA:s gränser. Los Angeles-födda Carlos Niño är också en del av detta. Som producent, kompositör, percussionist, DJ och arrangör har han varit djupt involverad i mycket av det som hänt i den stora staden i Kalifornien under de senaste tjugo åren.

På senaste albumet smälter Carlos ner mycket av det som är Los Angeles och gör det till sitt. Det är hiphop, jazz, folkmusik och new age i en eklektisk mix. Bland gästerna märks Kamasi Washington och dj:n och producenten Madlib. De bidrar till ett album vars titel faktiskt är en bra beskrivning av hur det låter: flöjter, ekon, allt händer! Samtidigt räcker titeln inte till. För här är det så många impulser och influenser att ”allt” inte omfamnar det hela. Carlos Niño & Friends är kort och gott extra allt – och väldigt mycket Los Angeles.

Live förvandlar Carlos Niño och hans vänner materialet från albumet till helt nya höjder. Perkussivt, energiskt och positivt!

Carlos Niño - Bells, Chimes, Cymbals, Gong, and Percussion
Jamire Williams - Drum Set
Josh Johnson - Alto Saxophone, Flute and Keys
Dwight Trible - vocals
Miguel Atwood Ferguson - strings
Dexter Story - Keys


PUBLICERAD: 20160915
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Söndag 20/11 2016
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150