Butcher Brown

Förra året släppte Butcher Brown två fenomenala album. Det första en hyllning till Fela Kuti, kallat Afrokuti. A Tribute to Fela, det andra en svettig live session-skiva med namnet Camden Session. Den senare spelades in i Mark Ronson’s Zelig Studios i London och bjuder på en absolut nutida, funkig jazz som hämtat influenser från Weather Report, Return To Forever och tidiga Earth Wind and Fire. Lite Frank Zappa kan man nog också ana i ljudbilden.

Förrförra året gjorde de förresten också en liveskiva – Live At Vagabond – och att det blivit just så beror nog på att de i första hand är ett starkt liveband. Det är dock inte alla som klarar att återskapa det i en studio för en skivinspelning. Men det kan Butcher Brown. Dock är det såklart på en scen de helst ska ses. De är kort sagt en förbluffande live-akt.

Marcus Tenney – trumpet
DJ Harrison – klaviatur
Andrew Jay Randazzo – bas
Morgan Burrs – gitarr
Corey Fonville – trummor


PUBLICERAD: 20190123
Tisdag 28/5 2019

VI ÖPPNAR: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 270/220/150 kr + serviceavgifter
Åldersgräns: 18 år


Köp biljett
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150