Bobby Oroza & Cold Diamond and Mink
Big Crown Records (NYC)

Bobby Oroza startade sin professionella musikaliska karriär i början av tonåren med gitarr och slagverk. Idag spelar han tillsammans med Timmion Records husband Cold Diamond & Mink och deras debutalbum kommer ut nu 2018. Kvällen på Fasching utlovar en säregen finsk version av soul som vi garanterar att du kommer att älska. Debutsingeln This Love har redan nått bortom Finlands landsgränser och landat rakt i hjärtat på soulälskare. 

Efter att ha medverkat i flera grupper på den finska musikscenen tar nu Bobby Oroza klivet upp i strålkastarljuset med sin egen stil som kombinerar den finska råa romantiken med soul och rock.

Bobby Oroza föddes i Helsingfors in i en musikerfamilj och kom från en tidig ålder i kontakt med jazz och bluesen men även Motownhitsen, gospel och doowopgrupper såsom The Drifters och The Clovers samt Nord- och sydamerikansk folkmusik och Nyuricansk salsa. Allt detta hörs i Bobbys musik.

Bobby Oroza - sång, gitarr, slagverk 
Seppo Salmi - gitarr
Sami Kantelinen - bas
Jukka Sarapää - trummor

Support-DJ:s - Stockholm baserade Zorken och Bald Eagle Phil (Funkfreaks) står för musiken innan och efter spelningen. De har lovat leta upp det finaste dom hittar inom Soul, funk och däromkring från sina skivsamlingar. Båda har ett förflutet och är fortfarande aktiva djs i många av Stockholm barer från slutet av 90-talet.

 


PUBLICERAD: 20180413
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Lördag 28/4 2018
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150