Blacknuss Fasching Sessions 

History of Rap
(från Run D.M.C. till Drake)

Blacknuss väljer sina HipHop favoriter från Rapper's Delight till Drake via Tribe Called Quest och Jay Z! Live på scen 10mannaband med Live DJ,blås,MC's m.m. feat. Prince Mpedzisi,ADL mfl. Live Breakbeats från HipHopens 4 decennier : James Brown,Kool and the Gang,Bob James,Curtis Mayfield. Och en "Best of" gamla och nya Blacknuss låtar!

#Rap#Breakbeats#808#Funk#1200#Freestyle#Phatbeats#JazzyGrooves

Martin Jonsson - trummor
Desmond Foster - bas
Chuck Anthony - gitarr
Johan Lyander - keyboards
Tore Berglund - saxofon
Micke Sörensen - trumpet
Mats Äleklint - trombon
Mary N’Diaye - sång/rap
Elin EllyEve Svensson - sång
Prince Prime Mpedzisi - sång/rap

-----------

Om Blacknuss Fasching Sessions

Vi är mycket stolta över att få presentera det numera legendariska musikkollektivet Blacknuss i en unik konsertserie under fem fredagar i vår. I år är det 25 år sedan Blacknuss uppstod på Fasching och det vill vi fira! Under ledning av den energiske trumslagaren och kapellmästaren Martin Jonsson, har Blacknuss kommit att bli Sveriges svar på amerikanska The Roots. Nu kommer de till Fasching för att välja sina favoritepoker ur den afroamerikanska musikskatten. Det blir också en hel del eget material förstås, både nytt och gammalt. Varje kväll kommer att förgyllas av ett antal gästande musiker och artister, håll utkik på hemsidan för artistsläpp under våren. 
 
Fre 27 Jan - Neosoul Live Mixtape (från D'angelo till Lauryn Hill)
Fre 24 feb - History of Rap (från Run D.M.C. till Drake)
Fre 24 mars - RnB Jam  (från Mary J Blige till Justin Bieber)
Fre 21 april - Disco & Funk (från Chic till Bruno Mars)
Fre 26 maj - Reggae & Dancehall Mashup (från Studio One till Major Lazer)


PUBLICERAD: 20161219


FRÅN FASCHINGS ARKIV
Fredag 24/2 2017
UTSÅLT

Konserten ikväll är helt utsåld, vi är därför tacksamma om ni kommer till Fasching i god tid och undviker extra bagage för att underlätta insläpp och minimera kötiden till garderoben.

Vi tipsar om att efterlysa biljetter på Facebookevenemanget för konserten. Denna hittar du via Faschings officiella Facebooksida. Har du tur finns det någon som har en biljett över och vill sälja den till dig. Om konserten är utsåld har vi inga biljetter till salu i dörren.

resale.tickster.com kan ni avsluta affären på ett säkert sätt.

The Suffers Följ oss på Facebook! 280x150