I SAMARBETE MED FLACO PRODUCTIONS:

 

Bizarre Ride II The Pharcyde
feat. FATLIP, SLIMKID3, K-NATURAL & DJ MANWELL

 

Förra året fyllde deras klassiska debutalbum 25. Partyt fortsätter med stor Europaturné och Fasching är ett av stoppen för den banbrytande hiphopgruppen.

När fyrmannabandet The Pharcyde släppte sitt debutalbum Bizarre Ride II The Pharcyde 1992 höll de flesta andra rappare i deras hemstad Los Angeles som bäst på med vapen och gangstarap. Men inte The Pharcyde. De stod istället för en livsbejakande, jazzsamplande och mer partyorienterad hiphop som genast blev älskad av hiphopfans som saknat smarta texter och feststämning.

Förra året fyllde det banbrytande debutalbumet 25 år och gavs ut i en lyxig nyutgåva. Samtidigt började bandet (som idag består av originalmedlemmarna Fatlip och Slimkid3, tillsammans med J-Sw!ft, K-Natural och D.J. Manwell) börja spela materialet från debutskivan live. Fansen och kritikerna jublade och The Pharcyde beslutade sig för att utöka turnén och ta en sväng till Europa.

På Fasching kommer The Pharcyde presentera mycket material från debutskivan, men de kommer också bjuda på låtar från J-Dilla-producerade Labcabincalifornia samt en del nytt material.

Det blir fest, ös och vibrerande old-school-hiphop med jazziga vibes.


PUBLICERAD: 20180108
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Söndag 25/3 2018
KLUBBGIG

300_drinks

Denna kväll har vi ingen bordsbokning. Maila eventuella frågor till bord@fasching.se.

Presentkort - 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Till kalendariet