BIGYUKI

 

Urbana beats, vasst klaviaturspel och ett smidigt sväng. I år blir BIGYUKI stor på egen hand.

Keyboardisten och pianisten Masayuki ”BIGYUKI” Hirano har agerat klaviaturstöd åt stjärnor som Talib Kweli och Robert Glasper. Han medverkade också på legendariska A Tribe Called Quests senaste album We Got It From Here…Thank You 4 Your Service förra året. Ansedda musiktidningen Wax Poetics har jämfört hans spelstil med storheter som Herbie Hancock och Chick Corea. Det handlar kort sagt om en musiker som är ytterst kompetent och som rör sig vant mellan sina syntar, keyboards och elorglar.

Japanfödde Masayuki Hirano bor numera i New York och har med sitt alias BIGYUKI blivit ett efterfrågat namn på scener runt om i världen. Förra året kom också hans hett efterlängtade debutalbum Greek Fire.

Skivan levde upp till förväntningarna. Där fanns virtuost klaviaturspel, en smittande energi och en urban puls som elegant knöt samman influenser från jazz, hiphop, soul och elektronika till en pumpande hybrid. Det är dags för BIGYUKI att ta steget fram i spotlighten för att bli ett stort namn på egen hand.


PUBLICERAD: 20170124
Söndag 9/4 2017

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 240/190/120 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Varje konsertkväll serverar köket rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter öppning. Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150