Beverly "Guitar" Watkins  & The King Bees

 

Gungande djup blues levererad av 77 år unga Beverly “Guitar” Watkins som kallas “bluesgitarrens drottning”.

Varje år delas Georgia Music Legend Award ut till bluesartister som är något utöver det vanliga. Beverly ”Guitar” Watkins är en av de banbrytande bluesartister som mottagit priset. Tidningen Guitar World är knappast den enda som kallat henne för “bluesgitarrens drottning”. Karriären inleddes hemma i Atlanta år 1959. Då gick hon fortfarande i skolan, men sedan dess har hon spelat med de allra största inom funk, soul och blues. Bland de hon jammat med märks namn som James Brown, B.B. King, Ray Charles och Otis Redding. Med sin säregna stil och frenetiska energi är Beverly ”Guitar” Watkins kort och gott något alldeles unikt. Kort och gott: Blues Women Power!

Beverly ”Guitar” Watkins har spridit sin gungande, energiska version av blues från klubb- och festivalscener runt om i världen och nu är det äntligen dags för ett framträdande på Fasching.


PUBLICERAD: 20170510
FRÅN FASCHINGS ARKIV
Torsdag 3/8 2017
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150