Berger Knutsson Spering Schultz feat Akkarai Sisters

För två år sedan gjorde de gudabenådade sydindiska violinisterna tillsammans med två grymma slagverkare ett samarbete med Beches Brew i Indien och Sverige, där de bland annat spelade på Stockholm Jazzfestival, sände radio från Umeå Jazzfestival och gjorde en live-cd från konserterna: Beches Indian Brew.

Nu är Akkarai Subhalakshmi, Sornalatha Subhalakshmi, Jayachandra Rao och Shreesundarkumar tillbaka för ett nytt samarbete i lite intimare format tillsammans med Bengt Berger, Jonas Knutsson, Christian Spering och Max Schultz. Det handlar fortfarande om att kombinera det känslomässigt modala med intrikata och intensiva rytmer! Själva kallar de sin musikstil Country & Eastern (som inte har något att göra med country & western). Här handlar det istället om en glädjefylld musik med utomeuropeiska drag som utvecklats i mötet med Indien.

 
Subhalakshmi och Sornalatha Akkarai - fiol och sång 
Jayachandra Rao - mridangam
Shreesundarkumar - khanjira
Bengt Berger - trummor
Jonas Knutsson - saxar
Christian Spering - kontrabas
Max Schultz - gitarrer


PUBLICERAD: 20180516


Lördag 20/10 2018

VI ÖPPNAR: 12:00
Matsalen öppnar: 12:00
På scen ca: 13:00
Pris: 170/170/100 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150