Beat Funktion feat. EllyEve

 

2014 blev Beat Funktion det första svenska bandet i historien att toppa jazzradiolistorna i USA och Kanada med tredje albumet Voodooland. Topplisteplaceringarna banade väg för fler hyllade album, ytterligare förstaplaceringar och lovord på andra sidan Atlanten - och slutligen utlandsturnéer och internationella samarbeten.

Bandet har idag släppt sex album och jobbat med artister som Jasmine Kara, Viktoria Tolstoy, Claes Janson, Sani Gamedze och Adée. De har alltid utmärkt sig som en fullträff på scen genom sin medryckande mix av 70-talsdoftande retro-jazz, funk, soul och dansanta grooves med solister i toppklass.

Nu turnerar Beat Funktion med gästsångerskan EllyEve, en fullfjädrad soulsångerska och känd från bland annat Blacknuss. Beat Funktion utlovar en svettig, tunggungande konsert med magiska rytmer och eldiga solister. Ta med dansskor och handduk!

 

Karl Olandersson - trumpet
Olle Thunström - tenorsaxofon
Johan Öijen - elgitarr
Daniel Lantz - klaviatur
Pal Johnson - elbas
Jon Eriksson - trummor
Gäst: EllyEve - sång


PUBLICERAD: 20180209
Torsdag 7/6 2018

VI ÖPPNAR: 17:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 250/200/120 kr
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Presentkort - 280x150 Följ oss på Facebook! 280x150 Till kalendariet