Antonio Sanchez and Migration

Han är en av sin generations mest framstående trummisar, bandledare och kompositörer. Nu är Antonio Sanchez aktuell med ny platta! 

Han föddes i Mexiko City 1971, och började spela trummor som 5-åring. Redan i de tidiga tonåren anlitades han som professionell musiker. Antonio utbildade sig senare till pianist på musikkonservatoriet i Mexiko innan han 1993 flyttade till Boston för att gå på Berklee College of Music. I slutet av 90-talet hamnade han (äntligen?!) i New York och det dröjde inte länge förrän han var en av de absolut mest eftertraktade trummisarna på den internationella jazzscenen. Han har spelat på över 100 album och samarbetat med tunga namn som Chick Corea, Joshua Redman, Avishai Cohen, Michael Brecker, Charlie Haden, Gary Burton och Toots Thielmans. Han är också Pat Methenys "drummer of choice"!

Men Antonio Sanchez är också en driven soloartist. Han har släppt flera skivor i eget namn. Hans första “Migration” hyllades av All About Jazz som “one of the best new releases of 2007”. Hans tredje "New Life" fick ett otroligt genomslag i jazzpressen och vann bl a German Echo Jazz Award 2014. Till Fasching kommer han med det egna bandet och en ny platta i bagaget som släpps inom kort!

Antonio Sanchez - trummor
Chais Baird - saxofon
John Escreet - piano / keyboard
Matt Brewer - bas
Thana Alexa - sång


PUBLICERAD: 20181015
Onsdag 16/1 2019

VI ÖPPNAR: 18:30
På scen ca: 20:00
Pris: 340/290/190 kr + serv. avg
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150 Presentkort - 280x150