Andreas Hellkvist Trio

Inlevelse, lekfullhet och virtousitet – oavsett musikstil är Andreas Hellkvists kännetecken desamma. Många förundras och häpnar över hur han trakterar sin Hammond B3 - för sounden, simultankapaciteten, svänget eller bara spelglädjen. Här får vi höra hans trio med mestadels egen musik. Formatet är det för orgeljazz typiska orgel-gitarr-trummor, men soundet är inte så typiskt för en sådan trio. Musiken baseras kring Andreas kompositioner och rör sig i gränslandet mellan jazz, fusion och blues.


På gitarr hör vi Samuel Hällkvist, från Köpenhamn. En jazzgitarrist som aldrig varit rädd för att gå sin egen väg och ger trion med sitt sound och effekter ytterligare en dimension. Han var den sista som fick “Jazz I Sverige”-stipendiet 2010. Daniel Olsson är en mångsidig jazztrumslagare, vilket passar en trio som denna. Han bidrar också med ett stort mått spontanitet och ett stabilt sväng.


Andreas Hellkvist - Hammond B3
Samuel Hällkvist - gitarr
Daniel Olsson - trummor


PUBLICERAD: 20180810
Måndag 24/9 2018

VI ÖPPNAR: 18:00
Matsalen öppnar: 18:00
På scen ca: 20:00
Pris: 220/170/100
Åldersgräns: 18 år
Kök & Bar

Köket serverar rustik husman från hela världen. 

Läs mer om restaurangen här

Boka bord: 
Köper du en matplatsbiljetter reserveras ett bord i ditt namn. Vänligen inta era matplatser senast 30 min efter att matsalen öppnats (för tider, se respektive konsert på hemsidan). Har du frågor till matsalen och bordsbokningen? Kontakta oss på bord@fasching.se

Följ oss på Facebook! 280x150 Faschings Vänner 280x150